Societat Catalana de Genealogia - Novembre 2016

Un any més la SCGHSVN ha ofert el Taller de Digitalització, impartit pel nostre president Juan José Cortés, el qual ha tornat a ser un èxit d'assistents. 

Mireia Nieto, genealogista especialitzada en història familiar contemporània hispànica, va venir el dilluns 14 de novembre a presentar el seu darrer llibre titulat "Aprende a hacer tu árbol genealógico". Com a bona comunicadora que és va saber transmetre les seves inquietuds genealògiques a tot el públic assitent alhora que va resoldre els dubtes que li van anar plantejant alguns dels assitents.

El passat dissabte 12 de novembre, en col·laboració amb l'Asocición Española de Amigos de los Castillos, els nostres associats i els seus familiars i amistats van poder visitar la Biblioteca del Castell de Perelada; on van poder gaudir d'una de les col·leccions cervantines més importants del nostre país.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top