Societat Catalana de Genealogia - Juny 2017

Bon estiu!

26 Jun 2017

Us recordem que la SCGHSVN restarà tancada durant el mes d'agost. Durant tot el juliol la secretaria continuarà a la vostra disposició en el seu horari habitual, de dilluns a dijous de 17h a 20h per atendre les vostres peticions . Moltes gràcies.

Aprofitem des de la Junta de la Societat per desitjar-vos un BON ESTIU i esperem retrovar-vos a l'octubre per iniciar novament junts el curs 2017-2018.

Us comuniquem que la Secretaria de “la Societat” restarà tancada des del dimecres 21, al dimecres 28 de juny, ambdós inclosos. El dilluns 3 de juliol tornarem a ser amb tots vosaltres i amb les “piles” carregades.

Recordem als nostres associats que poden seguir fent aportacions de les seves idees per programar activitats pel curs vinent (2017-2018) a través de les nostres xarxes socials.

MOLT BONES REVETLLES!

Dinar del Soci

20 Jun 2017

El dissabte 10 de juny es va celebrar el primer Dinar de Soci, en substitució del tradicional Sopar del Soci per tal de concentrar en una única jornada la celebració de la “Diada de la Societat” i el tradicional menjar de germanor que permet compartir les nostres passions/ aficions en un marc més distès, fora l’entorn acadèmic que ja s’ofereix durant el curs.

Durant la seva celebració es va retre homenatge a Roser Tey i Freixa (sòcia núm. 114), una de les nostres sòcies més veteranes i participatives, per agrair-li la seva participació durant tots aquests anys.

El passat 10 de juny la Societat va celebrar la seva “Diada”, dedicada a la genealogia i les seves representacions. Aquest acte coincideix amb la celebració del Dia internacional dels Arxius (9 de juny) i permet assistir a diferents activitats organitzades al voltant de la temàtica que cada any s’escull, alhora que permet visitar una exposició creada exclusivament per aquest esdeveniment.

Per a més informació, veure Diada de la Societat 2017:

http://scgenealogia.cat/activitats/diada-de- la-societat.html

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top