Conferència inaugural del curs 2020- 2021

19 Octubre 2020 18:30 – 20:00
Este evento será en línea
Categoria: Conferències

Conferència inaugural del curs 2020- 2021 a càrrec del sr. Joan Riart i Vendrell.

L'autor, membre de la SCG, farà una breu i ràpida presentació de la seva bibliografia històrica i genealògica. Se centrarà en el seu darrer llibre, més literari i situat en la vida rural de diverses dones.

El Llibre: Dones de l'amor a la ràbia, presenta relats independents sobre el món rural entre el segle XIX i el segle XX. Les protagonistes són dones.

DONES té 3 dimensions:

1a. El drama psicològic de les protagonistes.

2a. El context dels avantpassats perquè no l'oblidin les generacions noves.

3a. El marc emocional dels relats literaris.

Cada relat va de la perspectiva inicial optimista a la negror final del dolor i la tristesa. Els daltabaixos de la vida portats a l'extrem.

El context explica situacions diverses rurals: Una fira de bestiar de la transhumància, un aplec, un context de xafarderia amb valoracions, la vida de la gent que treballava al bosc, l'ambient del segar amb les primeres collidores, etc.....

 

* Si esteu interessats en assistir-hi, no dubteu a inscriviu-vos a través d'aquest formulari. Rebreu per correu electrònic l'enllaç a la sala de conferències virtual de la nostra entitat, ja que finalment l'activitat s'ha de dur a terme per mitjans electrònics.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top