Societat Catalana de Genealogia - Desembre 2016

Avui, 12 de desembre de 2016, la SCGHSVN publica la seva nova pàgina web, tota ella renovada i amb una imatge més moderna. S'ha apostat per estructurar tot el seu contingut a partir d'un menú que pretent simplificar la cerca de materials i informació i sobretot vincular les xarxes socials que tenim dins el mateix entorn web. Existeix una clara separació entre els continguts públics i aquells que són exclusius per socis, els quals, cada vegada més, s'aniran ampliant i es restringiran amb paraules de pas personals. Esperem que aquesta nova pàgina web sigui la nostra imatge cap a l'exterior alhora que serveixi d'espai segur d'intercanvi de les recerques dels nostres associats.

Paratge 29 ja està a la diposició de tots els nostres associats. El passat dilluns 12 de desembre es va presentar a la seu de la nostra Societat el nou número de la revista científica "Paratge 29". Un any més l'esforç de la direcció i de tot l'equip de redacció (Consell assessor i secretariat) han permés editar una publicació de caire científic que any rera any està fent-se un lloc en l'àmbit acadèmic i de recerca. Es pot consulatr el seu sumari a RACO i els associats ja disposen en la zona privada del web de tots els articles.

La Societat va tenir el gran honor de comptar amb el Dr. Hernando per realitzar la darrera conferècia de l'any 2016 dins el programa del curs 2016-2017, amb una ponència magistral sobre l'Atlas Català d'Abraham Cresques, un gran desconegut entre les col·leccions cartogràfiques del món. 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top