Els estudis genealògics que s’ofereixen des de la SCGHSVN als seus associats prové d’un dels grups de recerca més actius que hi ha, el qual facilita la consulta d’estudis genealògics ja realitzats, publicats en llibres i revistes, o facilitats per investigadors genealògics.

Els seus membres es dediquen a introduir nous arbres genealògics publicats i a fer el tractament de les dades dels genealogistes que facilitin les seves investigacions. Entre d’altres, hi ha les recerques realitzades pel grup deMonumenta Genealogica Cataloniae  [hauria de ser un link a la seva pestanyeta dins el nou web, merci]de l’arxiu parroquial de Sant Cebrià de Valldoreix i de Santa Maria de Campanyà amb més de 20.000 persones.

Per tal d’optimitzar el potencial dels Estudis genealògics, se n’agrairà qualsevol aportació. Per fer-ho és molt senzill: si coneixes algun llibre, revista o publicació amb informació genealògica, fes-nos-ho saber.

Si pots aportar-nos una còpia (fotocòpia o escanejat) del fragment millor, però sinó, ens pots donar les dades bibliogràfiques i nosaltres ho cerquem.

També, evidentment, si has realitzat genealogies de la teva família o d’alguna altra, comparteix-les. Envia’ns un arxiu gedcom amb les dades i les penjarem a l’entorn privat per a consulta per a tots els nostres associats. Per saber com fer-ho accedeix a l’apartat de socis i t’ho expliquem.

Per part de la SCGHSVN tingueu en compte que ja ens fem càrrec de no posar a l’abast de consulta tota informació relativa a persones que hagin nascut o mort fa menys de 100 anys.

Secció d'accés restringida als socis.

Accedeix

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top
Aquesta pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. Més detalls…