Bibliografia

Principal ] Contacti amb nosaltres ] La SCGHSVN ] Recerques geneal˛giques a Internet ] Disciplines ] Inicis en genealogia i herÓldica ] Projectes i buidatges ] Llistes de genealogia ] Sobre noms i cognoms ] HerÓldica en general ] NobiliÓria ] [ Bibliografia ] Articles i Premsa ]


Obres de consulta general i d'altres.
Genealogia, HerÓldica, NobiliÓria...

 

Gran EnciclopŔdia Catalana. Div. vols. Ed. EnciclopŔdia Catalana SA. Barcelona, 1969-2001
Els llinatges Catalans. Francesc de B. Moll. Ed. Moll. Mallorca, 1987.
Diccionari General d'HerÓldica.  Armand de FluviÓ i Escorsa. Pr˛leg de MartÝ de Riquer. 1ra ediciˇ, 1982 (2na ediciˇ en revisiˇ). Ed. EDHASA. Barcelona, 1982. 
Els Primitius Comtats i Vescomtats de Catalunya. d'Armand de FluviÓ i Escorsa. Bib. Univ. Ed. EnciclopŔdia Catalana SA. Barcelona, 1989.
HerÓldica Catalana. Des de l'any 1150 al 1550. MartÝ de Riquer. 2 volums. Edicions dels Quadrens Crema. Barcelona, 1983.
Diccionari HerÓldic. ═ndex de les cÓrregues herÓldiques dels escuts de l'Adarga Catalana. Armand de FluviÓ i Escorsa. Ed. Virgili & PagŔs, S.A. Lleida, 1987.
EL SOLAR CATAL┴N, VALENCIANO Y BALEAR. por A. y A. Garcia Garraffa. 4 tomos. Colecciˇn Herßldica. Ed. Libreria Internacional, San Sebastian, 1968.
Cavalleria catalana medieval 1177 - 1433. Cavallers catalans de l'edat mitjana, llurs armadures i senyals herÓldics. Projecte i realitzaciˇ grÓfica de JuliÓ Mumbr˙, textos d'Armand de FluviÓ i prefaci de MartÝ de Riquer. Ed. Galerada, SCCL. Cabrera de Mar, 1998.
Quinze generacions d'una famÝlia catalana. Per MartÝ de Riquer. Ed. Quaderns Crema. Barcelona, 1998.
Els sÝmbols dels ens locals de Catalunya. Ed. Generalitat de Catalunya. Barcelona, 2001. Escuts i banderes municipals, 1r volum 200 fitxes. Llibreries de la Generalitat. Preu 5.000 ptes. 
Repertori de Grandeses, TÝtols i Corporacions NobiliÓries de Catalunya III, per  Armand de FluviÓ i Escorsa.  ICGenHer, Barcelona 2013.
Diccionari HerÓldic. ═ndex de les cÓrregues herÓldiques dels escuts de l'Adarga Catalana   (1753). Ed. Virgili & PagŔs, S. A. Lleida, 1987. Armand de FluviÓ i Escorsa
Els primitius comtats i vescomtats de Catalunya. Per Armand de FluviÓ i Escorsa. Bib. Univ. Ed. EnciclopŔdia Catalana SA. Barcelona, 1989.
Els Barrafon de Fraga. de ValeriÓ C. Labara i Ballestar. Ed. Institut d'Estudis del Baix Cinca- IEA. Fraga, 1994.
Vilafranca del PenedŔs. Pedres armeres, lloses i lÓpides sepulcrals del claustre de St. Francesc.   d'Antoni Poyo i Creixenti. Ed. l'autor. Vilafranca del PenedŔs, 1991.
Els Cognoms del Maresme. Primera meitat del segle XVI.   Per AdriÓ Canal i MorÚ. Ed. SÝrius Edicions, Barcelona, 1997.
Els quatre pals.   L'escut dels comtes de Barcelona, per Armand de FluviÓ i Escorsa.   Ed. Rafael Dalmau. Episodis de la Hist˛ria, n˙m. 300. Barcelona, 1994.
Nobiliari del Reial Cos de la Noblesa de Catalunya.   Per LluÝs de Bru de Sala i de Valls i Armand de FluviÓ i Escorsa. Ed. Juventut S. A. Barcelona, 1998.
Els Nobles de Tortosa, segle XVIII. Per Salvador J. Rovira i Gˇmez.  Centre d'Estudis Francesc Martorell. Tortosa, 1999.
La baixa noblesa de la Conca de BarberÓ a l'edat moderna. Salvador-J. Rovira i Gˇmez. Centre d'Estudis de la Conca de BarberÓ, Montblanc, 2005.
Manual d'herÓldica i tŔcnica del blasˇ. Per Armand de FluviÓ. Galerada, Barcelona, 2011.
Manual de nobiliÓria catalana. Per Armand de FluviÓ, ICGenHer, Barcelona 2012.
A la recerca dels avantpassats. Manual de genealogia. d'Armand de FluviÓ i Escorsa. Ed. Curial. Barcelona, 1995.
Qui eren els meus avantpassats?. Nou manual de genealogia. d'Armand de FluviÓ i Escorsa.  
ICGenHer, Barcelona 2012.


COLĚLECCIË   ASSAIGS

1.- Les figures arquitect˛niques a l'herÓldica catalana. Per Roser Tey, 1994.
2.- La flora a l'herÓldica catalana. Per Roser Tey, 1997.
3.- Recopilaciˇ HerÓldica de les biblioteques.
Per Daniel GimÚnez.
4.- Els Brusi i el marquesat de Casa Brusi.
Per Assumpciˇ Faus i Carulla.

5.- Els Castellarnau.
Salvador-J. Rovira i Gˇmez, 2003.
6.- El cos humÓ i els animals en l'herÓldica catalana.
Per Roser Tey, 2005.
7.- Peces, particions, repeticions i folres en l'herÓldica catalana. Per Roser Tey, 2007.