Valoracions Diada de la Societat 2020

Degut al període tant excepcional que es va viure durant l'any 2020, els membres de la Junta de la Societat van decidir que de manera excepcional la Diada, que es celebra un dissabte a l'any es veiés substituïda per un cicle de conferències.

Sota el nom de Documents d'una vida es van oferir 4 conferències en format virtual, amb les que els assistents van poder descobrir els secrets dels documents que permeten fer recerca genealògica i familiar en 4 moments claus de la vida: Naixement i infantesa; matrimoni; migracions i la mort.

 

Activitats

Les trobades van ser de caire participatiu i foren conduïdes per diferents responsables que inicialment explicaven les característiques bàsiques de la documentació del període que corresponia (moltes d'elles aportades pels nostres associats) i seguidament es generava un espai de debat.

Van ser sessions on s'analitzaven els documents i el llenguatge familiar que contenien, fent especial menció en les dades de caire genealògic i familiar que poden extreure.

Totes quatre sessions es poden veure en el nostre canal youtube. Us convidem a visualitzar-les.

 

Diada2020 Cartell

 

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top