Valoracions Diada de la Societat 2018

Coincidint, amb l’any Europeu del patrimoni cultural i les Portes Obertes de l’Arxiu nacional de Catalunya, el passat 9 de juny vam celebrar la “Diada de la Societat” on es va fer un especial atenció al patrimoni monumental (masies i castells), documental i audiovisual (fonts de recerca i informació) i patrimoni immaterial i natural (vestimentes, alimentació, festes, tradicions orals...) del nostre país.

Programa Diada 2018

Activitats: conferències i premis

Dins dels actes programats per aquesta “Diada” es va comptar amb el testimoni oral de la Sra. Cèlia Garolera i Riera, qui va explicar, sota el títol “Patrimoni inmaterial: el coneixement oral i la pervivencia de les experiències passades” la seva vida, des de la infantesa fins a l’actualitat.

A més, es van lliurar els premis als guanyadors del VII Concurs Literari de Sant Jordi (podeu consultar els textos guanyadors https://scgenealogia.cat/activitats/concurs-literari.html ) i es va fer lliurament dels certificats d’assistència a les accions formatives d’aquest curs 2017- 2018 als assistents. Finalment, per concloure la jornada es va oferir el clàssic pica-pica amb una copa de cava.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top