PROJECTE MONUMENTA

Monumenta és la secció de la disciplina de Genealogia que impulsa la digitalització i el buidatge dels documents genealògics, especialment de llibres sacramentals. S'hi pot trobar una base de dades amb noms i cognoms d'abast arreu de Catalunya, per les persones que desitgin elaborar l'estudi genealògic de la seva família i poder-ne trobar llurs antecedents familiars. Els  usuaris aliens a la societat només disposen d'una consulta restringida.

Actualment el grup de treball que realitza els buidatges està format per Rita Armejach, Josep Maria Boleda, Glòria Dalmau, Lluís Dordal, Miquel Estruch, Ferran Manau (coord.), Joan Osés, Miquel Perelló, Elisabet Pérez, Francesc Pompeu, Marta Ramirez, Camil Rull, Marc Ventura.

Si voleu participar en el projecte o voleu obtenir més informació podeu contactar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Entrada per a Socis

 

Entrada per a usuaris externs

Accedeix

 

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top