Valoracions Diada de la Societat 2019

El passat dissabte 1 de juny la Societat va celebrar la seva Diada, enguany dedicada a les fotografies familiars. Va ser tot un èxit i com a novetat es va organitzar, conjuntament amb l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) una exposició titulada “La Família a través de l’objectiu: fotografies quotidianes (1880-1960)”.

Un centenars d’imatges provinents d’una vintena de fons (grans part d’elles procedents de fons familiars dels nostres associats) van composar aquesta exposició, que va estar en el vestíbul de l’ANC fins a mitjans d’agost. Totes les imatges seleccionades es mostraren com a testimonis de realitats i experiències compartides i alhora com a fonts documentals per a la memòria col·lectiva que són.

Activitats

A les 11 h, va tenir lloc una conferència sobre "La fotografia com a eina de la recerca genealògica", a càrrec de Laia Foix i Navarro, coordinadora del Departament de Documentació i Investigació de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya.

I com cada any, abans de la cloenda, es va fer el lliurament dels diplomes als assistents als nostres cursos i als guanyadors del IX Concurs literari de Sant Jordi, en la categoria d’ESO.

 

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top