Valoracions Diada de la Societat 2010

El passat dissabte 12 de juny de 2010 la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària (SCGHSVN) va celebrar la DIADA DE “LA SOCIETAT” coincidint amb les portes obertes de l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). Centrant tots els seus esforços per tancar un any ple d’activitats, noves propostes acadèmiques i conferències, es van voler donar a conèixer de manera amena i distesa les nostres disciplines, donant protagonisme al soci; element puntal de la nostra existència.

Durant tot el dia (de 10 del matí a 19h de la tarda) es va poder veure una petita exposició dedicada al 600è aniversari de la mort del rei Martí l’Humà i una altra dedicada a mostrar les tasques que duen a terme els nostres socis, entre les que cal destacar la investigació dedicada a la Genealogia xinesa.

A més a més d’aquesta exposició es programaren, durant tot el mati (de 10:30 a 13h) un conjunt de xerrades perquè els nostres socis poguessin presentar les seves recerques. Seguidament es lliuraren els premis del I Concurs literari de Sant Jordi que s’organitzava aquest any, i per primera vegada, per a tots els nostres socis i familiars.

A la tarda (de 17 a 19h) es realitzà la presentació del llibre d’en Xavier Mora i el prof. Prim Bertrán oferí una xerrada, davant un públic ben nombrós, sobre la figura del rei Martí l’Humà. Per finalitzar la vetllada s’oferí a tots els assistents un petit refrigeri.

Novament, aquest any es van oferir activitats per nens, amb noves propostes i jocs per tal que els més petits i, potser no tant petits, descobrissin les nostres matèries i disciplines més afins. Cal mencionar que ha estat tot un èxit d’assistència i de gran
atracció per a tots els visitants.

Programa Diada 2010

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top