La SCGHSVN té la seva seu a l’Arxiu Nacional de Catalunya. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 17h a 20h.

c. Jaume I, 33-51

08195 Sant Cugat del Vallès

(el Vallès Occidental) Barcelona

(Catalunya - Espanya)

93 554 52 50
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

X

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client/usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del que és responsable de la Societat Catalana de Genealogia que ha estat degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d'informar-li sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l'enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. Li informem sobre els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir al domicili social de la Societat Catalana de Genealogia, situat al c/ Jaume I, 33-51 08190 SANT CUGAT DEL VALLÈS.
Li informem, també, que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones.

La SCGHSVN té com a principal objectiu sensibilitzar, estudiar, difondre i fomentar les disciplines que li són afins i vetllar-ne pel rigor històric i científic. En aquest sentit, la SCGHSVN sempre promourà i incentivarà la recerca i l’elaboració d’estudis sobre aquestes disciplines però en cap cas es dedicarà a fer recerques privades.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top
Aquesta pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. Més detalls…