La SCGHSVN té la seva seu a l’Arxiu Nacional de Catalunya. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 17h a 20h.

c. Jaume I, 33-51

08195 Sant Cugat del Vallès

(el Vallès Occidental) Barcelona

(Catalunya - Espanya)

628 206 095 - De dilluns a dijous de 17 a 20h (En aquests moments, per incidències tècniques, no atenem consultes per telèfon. Esperem solucionar-ho el més aviat possible)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

X

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client/usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del que és responsable de la Societat Catalana de Genealogia que ha estat degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d'informar-li sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l'enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. Li informem sobre els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir al domicili social de la Societat Catalana de Genealogia, situat al c/ Jaume I, 33-51 08190 SANT CUGAT DEL VALLÈS.
Li informem, també, que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones.

En compliment d’allò establert al RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola (LOPDGDD 3/2018), l'informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària (SCGHSVN)  per poder atendre la seva sol·licitud. A més, l'informem de la possibilitat d'exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a c/ Jaume I, 33-51. 08195 Sant Cugat del Vallès

La SCGHSVN té com a principal objectiu sensibilitzar, estudiar, difondre i fomentar les disciplines que li són afins i vetllar-ne pel rigor històric i científic. En aquest sentit, la SCGHSVN sempre promourà i incentivarà la recerca i l’elaboració d’estudis sobre aquestes disciplines però en cap cas es dedicarà a fer recerques privades.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top