El nou número dels Plecs d’història local, dedicat a l’esport i a la identitat local

15 Març 2016

Els Plecs d’història local, suplement de la revista L’Avenç editat per l’Institut Ramon Muntaner, arriba al número 160 amb un monogràfic dedicat a l’esport i la identitat local, que recull diferents articles dedicats al bàsquet a Badalona, a càrrec del periodista i historiador Xavier Ballesteros; a l’handbol a Granollers, a càrrec de l’historiador Joan Garriga Andreu, i de l’hoquel sobre patins reusenc, a càrrec de Joan Navais, del Centre de Lectura de Reus.

El número es complementa amb l’habitual secció de patrimoni, que en aquesta edició compta amb un article d’Enric Pujol (UAB) sobre el projecte de diccionari biogràfic il·lustrat dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya (1914-1923), i els apartats de ressenyes i novetats bibliogràfiques.

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu el pdf amb aquest número. També podeu consultar tots els números anteriors dels Plecs d’història local a l’enllaç www.raco.cat/index.php/Plecs.

Descarrega document

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top