I Jornades Basíliques Històriques

31 Octubre 2017

Els propers dies 16, 17 i 18 de novembre es celebrarà a Santa Maria del Pi l’inici d’un cicle continuat de jornades d'estudi amb l’objectiu d’omplir de contingut les llacunes existents en el coneixement històric sobre les Basíliques; un patrimoni encara en gran part desconegut que forma part del patrimoni cultural de l’Arquebisbat de Barcelona, de gran riquesa i interès per a la societat.

Els dos primers dies tindran un caire científic i estaran dedicats a la presentació dels treballs d’investigació, mentre que l’últim dia estarà dedicat a una visita de la Basílica adaptada per tots els públics, en col·laboració amb Catalonia Sacra (per a major detall descarregar el programa adjunt).

Splendor Pinensis. Santa Maria del Pi al segle XV està organitzat per la Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes, integrat a l’Ateneu Universitari Sant Pacià, juntament amb Basíliques Històriques de Barcelona.

A continuació us facilitem l’enllaç al formulari d’inscripció:

http://www.facultatantonigaudi.cat/ca/secretaria/noticies/general/la-facultat-organitza-les-jornades-les-basiliques-historiques-de-barcelona/35/1/43

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top