Nous registres de nobles catalans i valencians a PARES

21 Gener 2020

Recentment PARES, el Portal de Archivos de Españoles, ha publicat informació sobre els primers senyors de Nules abans de juntar-se amb Oliva i les mullers conegudes; és a dir, les famílies Montcada i Centelles.

Us deixem a continuació un seguit de cerques que poden ser del vostre interès. Com veureu són fitxes pensades perquè se'ls hi vagi enllaçant (a l'apartat final de "documentos") totes les fonts que vagin apareixent dins el arxius estatals.

A l'apartat superior de "búsquedas Autoridades" es pot cercar sobre altres persones concretes. Tant el nom com el cognom es pot cercar en català i les variants en llatí, per tant es pot trobar el mateix si hom escriu "Montcada" o "Moncada".

pares

 

En el futur es preveu que les biografies també estiguin en català.

A banda d'aquestes novetats, també trobem interessant informar de que fa un temps va ingressar a l'Archivo histórico de la Nobleza el fons del marquesat d'Aguilar de Campoo. Per a més informació pot consultar-se:

https://www.culturaydeporte.gob.es/cultura/areas/archivos/mc/archivos/nhn/destacados/nuevos-ingresos/marquesado-aguilar-campoo.html

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top