Sessió divulgativa sobre la recerca genealògica

18 Febrer 2020

L’Arxiu Històric de Tarragona, conjuntament amb Family Search i amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Tarragona va organitzar el passat 12 de febrer una sessió de gran interès impartida per Dan Hull, genealogista americà que col·labora amb Family Search en la digitalització de fons.

L'objectiu era fer conèixer la tasca que realitzen i donar les directrius per a que qualsevol persona pugui utilitzar aquest instrument i fer cerques genealògiques “on line”. Cal tenir present que els estudis genealògics a partir de la documentació d’arxiu són un dels grans objectius de l’interès dels investigadors i usuaris en general, tant pel que fa a estudis historiogràfics com a cerques particulars sobre els orígens familiars. En aquest sentit, la tasca de Family Search en la digitalització documental arreu del mon esdevé un instrument que, gràcies al Web, està a l’abast de tothom.

Tag :

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top