Convocada "In Maritima III Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval"

01 abril 2020

L'Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen "In Maritima III Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme Medieval" que proporciona un fòrum bianual on es presenten els treballs més recents sobre la història i el patrimoni medieval del Maresme.

En aquesta tercera edició, que es celebrarà el proper dissabte 4 de juliol de 2020 al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, es tractarà l’anàlisi del món funerari al maresme Medieval, amb el títol Omnia mors aequat. El món de la mort al Maresme medieval.

Les persones que vulguin presentar una comunicació (títol i resum) ho hauran de fer amb data límit del 31 de maig de 2020 i les inscripcions podran fe-se fins el 10 de juny de 2020. Cal enviar sempre un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top