La SCGHSVN impartirà un curs de "Genealogia i internet" a l'Arxiu Comarcal del Vallès Oriental

18 Març 2021

Dilluns 12 i dimarts 13 d’abril, de 18: 30 a 20:00 h, a l'Arxiu Comarcal del Vallès Oriental es farà a distància (per internet) mitjançant la plataforma Microsoft TEAMS el curs GENEALOGIA I INTERNET” a càrrec de Camil Rull, membre de la Societat Catalana de Genealogia.

L'activitat és gratuïta i cla inscriure's a l'Arxiu Comarcal del Vallès Oriental, 93 861 19 08 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (inscripció gratuïta)

 

El programa del curs és el següent:

  1. Internet i la recerca genealògica: seguint la metodologia de recerca es fa un recorregut per les diferents fonts documentals que podem trobar a internet: Registre Civil, Arxius Parroquials, Notarials, Comarcals, Municipals, Nacionals, Assistencials, Militars, Memòria històrica, Hemeroteques, ...
  2. Webs generals que permeten buscar dades i fer l’arbre genealògic si entrem les nostres.
  3. Programes informàtics que podem fer servir i la seva compatibilitat amb les bases de dades de les grans plataformes genealògiques.

Al final, els assistents podran preguntar i exposar els seus dubtes i experiències.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top