Presentació llibre: el món rural femení

03 Març 2020

El proper 19 de març el nostre soci Joan Riart i Vendrell presentarà el seu llibre Dones, de l'amor a la ràbia. En el món rural del Solsonès entre el segle XIX i el segle XX. És un llibre autoeditat que recull, en 8 relats literaris independents, drames protagonitzats per dones.

DONES té 3 dimensions.

1a. El drama psicològic de les protagonistes. De la perspectiva inicial optimista a la negror final del dolor i la tristesa. Els daltabaixos de la vida portats a l'extrem.

2a. El context que s'explica perquè no l'oblidin les generacions noves: Una fira de bestiar de la transhumància, un aplec rural, un context de xafarderia amb valoracions, que es fa avui en dia, però també a principis del sXX, la vida de la gent que treballava al bosc, l'ambient del segar amb les primeres collidores, etc.....

3a. El marc emocional reforçat amb les cites dels poemes inicials i finals de cada narració que fan de bressol amorós del relat pertorbador.

La presentació serà a Barcelona a SCIAS, Àrea de Participació. c/ València 307-313, baixos (davant del Mercat de la Concepció) BCN a les 19:30h i podrà adquirir-se el llibre a preu de cost (15€).

Tag :

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top